۱۶۶ رهبر فکری و متخصص مالی از ۲۷ کشور دنیا همکاری داشته و تلاش کرده اند تا مقولات متنوع و مختلفی در عرصه بانکداری نوین جهان را با نثری ساده و جذاب در اختیار عموم مخاطبان به خصوص دانشجویان و فعالان نظام بانکی قرار دهند.
کتابی در ۱۰ فصل که به معرفی موضوعات فین تک و مراکز فین تک جهان می پردازد. داستان های موفقیت متعدد از بزرگان فین تک و کارآفرینی دیجیتالی را مطرح می کند که برای خواننده قطعا جذاب خواهد بود.
کتاب فینتک آوریل ۲۰۱۶ توسط انتشارات وایلی منتشر شد. باشگاه بانکداری دیجیتال، چیستی را بهعنوان یکی از زنان قدرتمند خدمات مالی دیجیتال سال ۲۰۱۵ معرفی کرده است. سوزان در شرکت فینتک سیرکل که مدیرعاملش هم هست، سرمایهگذاران، کارآفرینان، رهبران کسبوکار و تأثیرگذاران فناوریهای مالی را که مشتاق به رشد فینتک هستند به یکدیگر ارتباط میدهد.
در این کتاب آمده است:
بانکداری در دنیا کاری کسلکننده است و سالهاست که با شیوههای قدیمی انجام میشود. ممکن است در برخی موارد ظاهر فناورانهای روی بسیاری از فعالیتهای بانکی کشیده شود اما در باطن بانکها بهشدت سنتی عمل میکنند و مدیران بانکی یاد گرفتهاند که نوآوری در فضای بانکی اهمیت کمتری نسبت به نظم دارد.
بنابراین تصور کسانی که در بانکها با تیشرت اینوروآنور میروند نشدنی است. در بانکها زنها و مردها لباسهای رسمی سرمهای میپوشند و مبادی آداب هستند و هرگز خارج از چارچوبهای منظم وضعشده حق فعالیت ندارند؛ اما جوانهای تیشرت پوش کولهپشتیدار در چند سال گذشته بسیاری از حوزهها را دگرگون و دچار تغییر و تحول اساسی کردهاند.
پس چرا بانک و بانکداری بهدوراز این تغییرات باشد؟ بحران اقتصادی که ریشهاش در بانکها بود بهترین زمان برای رشد استارتاپهایی شد که بانکداری و بانکدارهای موجود را قبول نداشتند و بهیکباره ما شاهد رشد استارتاپهایی بودیم که میگفتند میتوان جور دیگری بانکداری کرد. استارتاپهای فینتک تقریباً ده سالی بعد از رشد دیگر استارتاپها سروکلهشان پیدا شد و البته از همه آنها هم بحثانگیزتر شدند.
اطلاعات بیشتر درباره این کتاب جذاب را در سایت ناشر جستجو کنید. البته خود کتاب نیز سایت اختصاصی دارد. برای خرید به آمازون هم می توان رجوع کرد.