در مورد دلار باید بگوییم که در پی آخرین اخبار منتشر شده در هفته گذشته، با ادامه کاهش فشارهای تورمی این احتمال بیشتر میشود که فدرال رزرو زودتر از حد انتظار نسبت به کاهش نرخ بهره اقدام کند.
به گزارش بنکر (Banker)، از سوی دیگر، کاهش تورم سالانه آمریکا به زیر ۳ درصد، شاخصی کلیدی است که نشان می دهد اعمال سیاست پولی انقباضی، درحال ثمر دادن است.
قیمت دلار آمریکا از ماه نوامبر تا دسامبر به روند نزولی خود ادامه داد و تا پایین ترین سطح خود در پنج ماه گذشته، یعنی ۱۰۱ سقوط کرد.
کاهش در نرخ بازده اوراق قرضه(bond yield) به پایین ترین حد خود از ماه جولای نیز وضعیت روند نزولی شاخص دلار را تأیید می کند.
از دیدگاه تحلیل تکنیکال، میتوان مشاهده کرد که از ماه نوامبر به این طرف، DXY در کانال نزولی با شیب نسبتاً تندی قرار گرفته و به سطح فیبوناچی 0.786 و رقم 101.3رسیده است که سطح حمایتی مهمی برای روند صعودی اخیر به شمار میآید.
از بین خریدهای واکنشی احتمالی در این مرحله، هر چه به سمت بالای کانال و سطح ۱۰۲.۵ پیش برویم، شاهد خریدهای واکنشی بیشتری خواهیم بود.
با این حال، اگر تغییری در چشمانداز فعلی ایجاد نشود، احتمالاً روند نزولی DXY هم راستا با همین کانال ادامه خواهد یافت.
در تایم فریم هفتگی می توان شاخص ۱۰۱.۳ را حد متوسط و ۹۹ را به عنوان کف محدوده پشتیبانی درنظر گرفت و درصورت وقوع شکست از روند، ممکن است ایت مقدار تا محدوده ۹۵ نیز برسد.