مدیر اداره نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور نزدیک شدن نسبت کفایت سرمایه به استاندارد هشت درصد و حرکت به سمت تحقق تکلیف برنامه هفتم، برنامه اصلاحی برای افزایش کفایت سرمایه 9 بانک غیر دولتی ابلاغ شد.
به گزارش بنکر (Banker)، امیرصابر احیایی با اشاره به اهداف کمی تعیین شده در برنامه هفتم توسعه برای نسبت کفایت سرمایه بانک ها تصریح کرد: در چارچوب این تکلیف قانونی بانک های دولتی با مسئولیت وزارت امور اقتصادی و دارایی و نظارت بانک مرکزی مکلف به حرکت در جهت تامین سرمایه کیفی لازم برای ارتقای نسبت کفایت سرمایه هستند و بانک های غیر دولتی نیز با نظارت بانک مرکزی باید نسبت به این مهم اقدام کنند .
وی افزود : هم اکنون برنامه اصلاحی برای تزریق سرمایه کیفی و حرکت به سمت نزدیک شدن به نسبت تعیین شده برای کفایت سرمایه به 9 بانک غیر دولتی از سوی بانک مرکزی ابلاغ شده است و این برنامه در هیات مدیره آنها به تصویب رسیده است و بانک ها مکلف هستند طبق این برنامه اقدام کنند.
مدیراداره نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی رسیدگی به وضعیت دیگر بانک های ناترازی که از نسبت کفایت سرمایه نامناسبی برخوردار هستند را از دیگر برنامه های این بانک عنوان کرد و تاکید کرد: ناترازی در کفایت سرمایه بانک ها عمدتا ناشی از زیان انباشته بانک ها و از بین رفتن سرمایه احتیاطی انها است و بانک مرکزی با بررسی دقیق بانک ها نسبت به ادامه فعالیت انها اقدام خواهد کرد.
باشه شما گفتی ما هم باور کردیم. کفایت سرمایه منفی ۳۵۳ درصد رو نزدیگ به ۸ قراره برسونید.
۱.احتمالا دو قرن طول بکشه. مگه نه؟
۲.قوانین چی میگه؟ میگه به بنگاه های اقتصادی کمک کنید یا ضد اقتصادئ؟ و اینکه اگر بانکی کفایت سرمایه زیر ۸ داشت باید جمعش کنید یا ۱۰۰ بار بهش فرصت دوباره آب برای غارت ملی بدهید؟
۳.از منابع کیفی کجای ملت باز قراره کنده بشه و ریخته بشه توی حلق این بانکهای بی کفایت و مشکوک؟ باز بار تورم سرشکن میشه به جیب مردم فقیر شده کشور تا اون بانک زیان ده یکم باج بده و باز اجازه بدهند به زندگی زالوصفتش ادامه بده…
۴. چه تضمینی هست که دوباره همین مسیر خائنانه رو با منابع جدید متعلق به ملت طی نکنند؟ حد نهایی و پایانی وجود داره آیا؟ نظارتی هست که موثر باشه آیا؟
جواب از قبل معلومه…