جراحی پیکرتراشی مجموعه ای از درمان های جراحی را شامل می شود که هدف از انجام آن از بین بردن یا کاهش چربی اضافی و کاهش سایز روی بدن انجام می شود.
پیکرتراشی یا بازسازی بدن که با نام کانتورینگ بدن نیز شناخته میشود، یکی از جدیدترین روش های لاغری است که شامل تکنیکهای جراحی یا غیر جراحی است که هدف آن بهبود ظاهر پوست و رسیدن به فرم دلخواه بدن انجام می شود. البته نمی توان از این روش برای تمام قسمت های بدن استفاده کرد.
جراحی پیکر تراشی چیست؟
عمل پیکرتراشی مجموعه ای از درمان های جراحی را شامل می شود که هدف از انجام آن از بین بردن یا کاهش چربی اضافی و کاهش سایز روی بدن انجام می شود. این درمان یک تکنیک معمول است که پس از کاهش وزن قابل توجه توسط فرد انجام می شود.
هدف از درمانهای پیکرتراشی تغییر شکل دادن به قسمتهای بدن است تا ظاهری واضحتر و باریکتر به آن ببخشد. آنچه در مورد پیکرتراشی منحصر به فرد است، تنوع آن در روش های درمانی است.
بسته به چربی اضافی و نوع پوست خود، می توانید یک دوره درمان پیکرتراشی بدن غیر جراحی یا جراحی را انتخاب کنید. قبل از انجام درمان با یک جراح پلاستیک دارای مجوز مشاوره کنید تا در مورد زمینه هایی که تا اهداف و ترجیحات خود را انجام دهید.
از آنجایی که نیازهای هر فرد برای پیکرتراشی بدن با یکدیگر متفاوت است، پزشکان در سال های اخیر گزینههای مختلف کانتورینگ بدن جراحی و غیرجراحی را برای این کار در نظر گرفته اند.
رایج ترین روش های جراحی پیکرتراشی بدن، لیپوساکشن، تامی تاک، لیفت بدن و سفت کردن عضلات است که جراح شما ممکن است بسته به اهداف زیبایی شناختی شما، این درمان ها را ترکیب کند. مناطقی که می توانید با پیکرتراشی درمان کنید عبارتند از:
- شکم
- بازوها
- سینه ها
- پاها
- باسن
- ران ها
آیا عمل پیکر تراشی بهترین روش لاغری است؟
پیکرتراشی می تواند ظاهر شل یا افتادگی پوست را بهبود بخشد و خطوط صاف تری به شما بدهد. به همین دلیل می تواند به عنوان یکی از بهترین روش های لاغری مطرح شود.
روش های جراحی برای کاهش وزن دارای نتایج سریع و قابل مشاهده است و در آن از انواع تکنیک ها و روش های نوین برای کاهش وزن استفاده می شود. در واقع جراحی پیکرتراشی می تواند راهگشای چاقی مفرط باشد و شکل ظاهری بدن را بهبود ببخشد و باعث افزایش اعتماد به نفس در مقابل دیگران شود.
البته این جراحی ممکن است برای همه مناسب نشود و برای پیدا کردن بهترین روش لاغری با پزشک متخصص در این زمینه مشاوره کنید تا تشخیص دهد که با توجه به وضعیت سلامتی و شرایط جسمانی شما کدام روش برای شما مناسب تر و کم خطر تر است.
آیا بعد از انجام جراحی پیکرتراشی نتایج آن قابل بازگشت است؟
مهمترین سوالی که در مورد جراحی پیکرتراشی ذهن را به خود مشغول می کند این است که بعد از درمان نتایج آن قابل بازگشت است یا نه؟ این روش درمانی به مراقبت های خاصی بعد از جراحی نیاز دارد تا از نتایج آن محافظت شود؛ زیرا با افزایش دوباره وزن امکان بازگشت چربی های از دست رفته بسیار زیاد است.
بعد از جراحی باید تغییراتی در شیوه زندگی و تغذیه خود داشته باشید. تمرینات ورزشی و پیاده روی منظم برای تحرک بدن و حفظ سلامتی ضروری است و باید در برنامه های روزانه گنجانده شود.
رژیم غذایی مناسب که میوه و سبزیجات در آن گنجانده شود و منبع مناسبی برای دریافت انرژی بدن باشد و در عین حال چربی های ناسالم را وارد بدن نکند؛ زیرا افزایش کلسترول در سطح خون به صورت بافت های چربی در بدن و شکم و پهلو و سایر قسمت های بدن بروز می کند.
نوشیدن آب زیاد علاوه بر فراهم کردن انرژی روزانه بدن متابولیسم آن را افزایش می دهد و باعث می شود که بدن عملکرد بهتری را داشته باشد و از انباشت چربی در قسمت های مختلف بدن جلوگیری می کند.
آیا جراحی پیکر تراشی با عوارض همراه است؟
روش جراحی پیکر تراشی با خطرات و عوارض جانبی بالقوهای همراه است که افراد باید قبل از انجام درمان از آنها آگاه باشند. با این حال، خطرات خاص بسته به نوع عمل، سلامت شما و مهارت های جراح می تواند متفاوت باشد. در اینجا برخی از خطرات و عوارض جانبی رایج مرتبط با جراحی پیکرتراشی را می آوریم:
خطرات عمومی و عوارض جانبی
- درد و ناراحتی: مهم ترین عوارض پیکرتراشی شامل مقداری درد و ناراحتی در طول دوره نقاهت اولیه است. استراتژی های مدیریت درد معمولاً برای کاهش آن تجویز می شود.
- تورم و کبودی: تورم و کبودی از عوارض شایع پس از جراحی پیکرتراشی است. این علائم معمولاً با گذشت زمان از بین می روند، اما در ابتدا می توانند قابل توجه باشند.
- جای زخم: روش پیکرتراشی شامل برشهایی است که میتواند منجر به جای زخم شود. وسعت و دید جای زخم بسته به روش و بهبود فردی می تواند متفاوت باشد.
- عفونت: خطر عفونت در محل جراحی وجود دارد. جراحان برای به حداقل رساندن این خطر اقدامات احتیاطی انجام می دهند، اما همچنان ممکن است رخ دهد و ممکن است نیاز به درمان آنتی بیوتیکی داشته باشد.
- هماتوم و سروما: تجمع خون (هماتوم) یا مایع (سروم) زیر پوست در محل جراحی امکان پذیر است. ممکن است نیاز باشد که اینها توسط یک متخصص تخلیه شوند.
- بی حسی و تغییرات حس: بی حسی موقت یا تغییر در حس در ناحیه تحت درمان شایع است اما معمولاً با گذشت زمان برطرف می شود. در برخی موارد، تغییرات دائمی ممکن است رخ دهد.
- نتایج رضایت بخش: در حالی که هدف جراحان دستیابی به نتایج مطلوب است، رضایت کامل تضمین نمی شود. عواملی مانند بهبودی فردی و انتظارات می توانند بر نتیجه تاثیر بگذارند.
- خطرات جراحی پیکرتراشی
- خطرات بیهوشی: بیهوشی عمومی خطرات ذاتی دارد، از جمله واکنش های آلرژیک و عوارض. ارائه دهنده بیهوشی شما در مورد این خطرات با شما صحبت خواهد کرد.
- ترومبوز ورید عمقی (DVT) و آمبولی ریه: بیماران جراحی در معرض خطر ایجاد لخته های خون در وریدهای عمقی (DVT) یا انتقال این لخته ها به ریه ها (آمبولی ریه) هستند. اقداماتی مانند جوراب های فشاری و تحرک اولیه برای کاهش این خطر انجام می شود.
- بهبود ضعیف زخم: برخی از افراد ممکن است تاخیر در بهبود زخم را تجربه کنند که میتواند منجر به عوارض زخم یا زخم شود.
مزایا پیکرتراشی نسبت به سایر روش های جراحی لاغری
با توجه به اینکه پیکرتراشی تا حد زیادی موجب بهبود ظاهر فرد می شود، اعتماد به نفس افراد را افزایش می دهد و باعث می شود که فرد احساس بهتری در مورد بدن خود داشته باشد.
مهم ترین مزیت پیکرتراشی این است که در یک جلسه پوست و چربی های شل شده در بخش های مختلف بدن حذف می شود و این در مقایسه با روش های لاغری دیگر مزیت مهمی است.
پیکرتراشی برای افرادی که به تازگی وزن زیادی از دست داده اند یک گزینه مناسب است و زیرا باعث سفت شدن پوست و تغییراتی در ظاهر آن می شود.
نتایج آن به سرعت قابل مشاهده است در حالی در روش های غیر جراحی ممکن است رسیدن به نتایج کمی زمان بر باشد.
مهم ترین مزیت این روش رسیدن به ظاهری لاغرتر و جوانتر است زیرا اجزای بدن مشخص تر می شود و فرد خوش هیکل تر و پوست صاف تر می شود.